Fixa trädgården inför sommaren

Nu när vintern rasat ut har det ju också blivit dags att ge sig ut i trädgården och börja påta, något som nog många väntat på ända sedan förra sommaren. Av just den anledningen tänkte vi här komma med några tips och råd på olika saker man kan göra för att fixa till och göra trädgården fin inför sommaren.

Vill man ha en snygg trädgård är så klart ordning och reda a och o. För att bringa ordning i en trädgård är ett bra tips givetvis att ”städa” den och räfsa upp lövar, grenar och annat som samlats i trädgården under vintern.

Sedan är det alltid kul med lite nya tillskott i trädgården i form av lite nya blommor, nya buskar, nya träd och så vidare.
Har man en häck kan det också vara en bra idé att klippa och ansa denna inför sommaren. Självklart bör man också klippa och snygga till gräsmattan så denna är fin.

Har man möjlighet och kanske framför allt tid kan det också vara roligt att kanske anlägga en liten gång med stenplattor eller grus och kanske även en liten sten- eller grusplätt där man kan ha ett litet bord, en solstol, en hammock eller liknande.