För dig som gillar att baka till barnkalaset

Många av oss vill veta exakt vad våra barn äter, också på kalas. Många barn har dessutom allergier som vi bör beakta. Därför är det enklast att själv baka till ett kalas. Dessutom är det kul och vi kan kanske till och med inkludera barnen i bakandet.

Baka det som barnen vill äta

På kalas bjuder vi ofta på tårta. Det finns många olika typer av tårtor, så det lönar sig att ta reda på födelsedagsbarnets preferenser. Exempelvis här på Icas hemsida hittar du massor av härliga tårtrecept till kalaset.

Populära bakverk

Barn gillar ofta godsaker som är enkla att äta. Cake pops, det vill säga kakklubbor, är just det. De är också enkla ett tillreda, och de går bra att dekorera med strössel, godis, nötter med mera. Cupcakes med fina dekorationer eller cookies är heller inte fel.

Fina dekorationer

Om du bakar en tårta med vill dekorera den lite speciellt fint, kan du pryda den med en tårtbild. Olika motiv finns för alla smaker, från enhörningar till superhjältar. Ljusen på tårtan är ju också viktiga. Det finns både fina och påhittiga nya tårtljus samt tårtbilder att köpa online. Beställ det som behövs till ett barnkalas hos Partyhallen.