Inred marint

Haka på den populära trenden för inredning du också – inred i den marina stilen. Det handlar om en tidlös, fräsch och somrig look man enkelt kan inreda varje typ av bostad med. Den är lika mysig och fräsch vinter som sommar.

Det här ska du tänka på

Om man kikar in hos Expressen får man bra tips om hur man inreder just marint. Färgerna du ska använda dig av är vitt tillsammans med havsblått och grått. Några färgklickar av rött är också helt rätt och du ska tänka ränder och annan grafik som för tankarna till hav och båtliv. Till det kan man matcha det snyggt med möbler i trä och rustika detaljer som andas historia. För att du ska finna de rätta detaljerna att pynta ditt hem med så kan du söka på internet för inspiration, och hos Marinestyle kan du se vad som är rätt just nu.

Varför så populär?

Men varför har just den marina stilen tagit plats i så många hem? Det beror mest på att basen i stilen är enkel. Det handlar om vita färger på väggar och golv som man enkelt mixar med möbler och detaljer i andra lite mer iögonenfallande färger. Det är en enkel men samtidigt en mycket prydlig stil. Stilen för ofta tankarna till USA:s östkust och då framförallt New England.

Med andra ord kan vi säga att den marina stilen är här för att stanna. Den har varit med länge och tack vare dess enkla och fräscha men mycket stilrena design får den varje yta att bli trendig och du kommer tveksamt att bli trött på den. Det är dessutom lätt att få till stilen och färgerna bjuder på härlig energi.